четвер, 8 вересня 2016 р.

Відбулося засідання предметної методичної комісії

29 серпня учителі фізики та астрономії Решетилівського району в рамках серпневої конференції зібралися на засідання предметної методичної комісії.
         Традиційно розглядалися питання про підсумки роботи ПМК у 2015-2016 навчальному році та завдання на 2017 навчальний рік.




Про участь та результативність в предметних олімпіадах. Результатах обох ЗНО, конкурсу «Левеня 2016» доповіла методист РМК Сутула Т.К.


З нормативними документами МОН, методичними рекомендаціями щодо організації навчально-виховного процесу з фізики та астрономії в загальноосвітніх навчальних закладах ознайомила керівник ПМК Черкун В.М.

Зокрема детально розглядалися питання вивчення фізики у 8  класі за новою програмою, а також проаналізовано зміни в програмі рівня стандарту в  10 класі. Зверталася увага на особливості календарно-тематичного планування, оцінювання навчальних досягнень учнів, проектну діяльність, виконання лабораторних робіт та фізичного експерименту.
Учитель математики Калініченко О.В. проінформував про новітню техніку презентацій – скрайбінг, які доцільно використовувати в навчальному процесі.
Створено творчу групу вчителів фізики по узагальненню, систематизації комп’ютерних напрацювань учителів та створенню посібника «На допомогу вчителю фізики».

Рада методичної комісії бажає учителям у новому навчальному році:
-         невичерпної енергії для організації нових проектів;
-         роботи, яка приносить задоволення;
-         сили для вирішення усіх проблем;
-         щоб вашій потужності всі заздрили;

-         щоб усупереч законам природи ККД у всіх ваших проектах перевищував 100%!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар