четвер, 31 грудня 2015 р.

Засідання РПМК учителів фізики

30 грудня 2015 року в приміщенні Решетилівської гімназії імені І.Л. Олійника відбулося засідання предметної методичної комісії учителів фізики та астрономії Решетилівського району.



Розглядалися питання використання проектних технологій в шкільному курсі фізики. З теоретичними аспектами проблеми ознайомила учитель фізики Жовтневої ЗОШ І-ІІІ ст. Велічко Н.М.

Про методичні вимоги та критерії оцінювання учнівських проектів з фізики інформувала Марченко М.А., учитель фізики Сухорабівської ЗОШ І-ІІІ ст.
Практична частина засідання відбулась у  вигляді круглого столу на тему «З досвіду впровадження проектних технологій в курсі фізики 7 класу». Учителі активно долучилися до обговорення напрацювань і проблем у викладанні курсу фізики 7 класу за новими програмами. Демонструвалися учнівські презентації навчальних проектів на теми: «Видатні вчені-фізики України», «Фізика в побуті і техніці», «Визначення середньої швидкості нерівномірного руху», «Обертальний рух в природі», «Коливальні процеси в техніці та живій природі».
Керівник ПМК Черкун В.М. проаналізувала результати з фізики ЗНО – 2015 та інформувала про особливості ЗНО у 2016 році.


Про результативність участі учнів шкіл району в ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з фізики та астрономії інформувала методист РМК Т.К. Сутула.

Черкун В.М.

1 коментар: